Welkom bij DC Hotel Charleroi Airport

Breng in het hart van Wallonië een nacht door in DC Hotel Charleroi Airport.

Dit nieuwe hotel ligt in de buurt van de luchthaven van Charleroi en biedt goed ingerichte kamers en handige voorzieningen, zoals gratis parkeren en gratis WiFi.

DC Hotel Charleroi Airport is gunstig gelegen op 8 minuten rijden van de luchthaven van Charleroi en op 15 minuten van het stadscentrum van Charleroi. Een pendeldienst (betalend) is op aanvraag beschikbaar (informatie bij de receptie). Het hotel ligt in het hart van het Aeropole Science Park, een belangrijk economisch centrum van Wallonië. Het winkelgebied City Nord ligt op minder dan 5 minuten rijden. Ons DC Hotel Charleroi Airport bevindt zich ook op 1 km van Airspace Indoor Skydiving.

COVID19 services

Beste klanten,

Goed nieuws, DC Hotel & Restaurant Charleroi Airport - Gosselies herneemt zijn activiteiten op 9 Juni 2020. Voor alle informatie over onze aangepaste services klik hier.

We danken jullie voor het begrip.

Het DC hotel team. 

Restaurant

OPGEPAST: Het restaurant is tijdelijk gesloten, raadpleeg de COVID 19 arrangementen.

Van maandag tot donderdag van 19.00 tot 22.00 uur en van vrijdag tot zondag van 19.00 tot 21.00 uur, kunt u genieten van à-la-cartegerechten in ons restaurant en ontspannen in onze bar, dagelijks geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur. Ideaal voor een goed begin van de dag, zult u ons gastronomische ontbijt dat elke dag van 4.00 tot 9.30 uur als warm en koud buffet wordt geserveerd, op prijs stellen. Ons mooi groen terras verwelkomt u in de zomer.

Sluitingsdagen:

· Dinsdag 24 december

· Woensdag 25 december

· Dinsdag 31 december

· Woensdag 1 januari

Voor de andere data zullen we ons te zijner tijd aanpassen.

Als u een kamer gereserveerd hebt op zaterdag- of zondagavond, gelieve contact op te nemen met de receptie op 0032 71 34 77 00 of per e-mail op reception.ch@dchotel.be om een tafel te reserveren in ons restaurant voor zaterdag- of zondagavond.

Praktische informatie

  • Uitchecken tot 12.00 uur
  • Inchecken vanaf 14.00 uur

Meer informatie

 

Diensten en voorzieningen

Algemene informatie

  • Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
  • Shuttleservice
  • Familie kamers
  • Niet-rokers hotel
  • Receptie 24/7

Meer informatie

Shuttle service

De luchthaven bevindt zich op 4 km van het hotel en de taxi service brengt u in minder dan 8 minuten naar de luchthaven. De taxidienst is betalend en niet in de prijs van u kamer inbegrepen. Voor meer informatie over de taxitarieven klik hier.