Welkom bij DC Hotel Charleroi Airport

Breng in het hart van Wallonië een nacht door in DC Hotel Charleroi Airport.

Dit nieuwe hotel ligt in de buurt van de luchthaven van Charleroi en biedt goed ingerichte kamers en handige voorzieningen, zoals gratis parkeren en gratis WiFi.

DC Hotel Charleroi Airport is gunstig gelegen op 8 minuten rijden van de luchthaven van Charleroi en op 15 minuten van het stadscentrum van Charleroi. Een pendeldienst (betalend) is op aanvraag beschikbaar (informatie bij de receptie). Het hotel ligt in het hart van het Aeropole Science Park, een belangrijk economisch centrum van Wallonië. Het winkelgebied City Nord ligt op minder dan 5 minuten rijden. Ons DC Hotel Charleroi Airport bevindt zich ook op 1 km van Airspace Indoor Skydiving.

Restaurant

Vanaf 1 september zullen we geen restauratie meer voorzien. Onze bar blijft wel open elke dag van 15.00 uur tot 22.00 uur.

Ideaal voor een goed begin van de dag, zult u ons ontbijt dat elke dag van 7.00 tot 9.30 uur als koud buffet wordt geserveerd, op prijs stellen. Ons mooi groen terras verwelkomt u in de zomer.

 

Praktische informatie

  • Uitchecken tot 12.00 uur
  • Inchecken vanaf 15.00 uur

Meer informatie

 

Diensten en voorzieningen

Algemene informatie

  • Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
  • Shuttleservice
  • Familie kamers
  • Niet-rokers hotel
  • Receptie 24/7

Meer informatie

Shuttle service

De luchthaven bevindt zich op 4 km van het hotel en de taxi service brengt u in minder dan 8 minuten naar de luchthaven. De taxidienst is betalend en niet in de prijs van u kamer inbegrepen. Voor meer informatie over de taxitarieven klik hier.

COVID19 protocol

Beste klanten,

Goed nieuws, DC Hotel & Restaurant Brussels South - Drogenbos hervat haar activiteiten. Voor alle informatie over ons covid19-protocol klik hier.

Het DC hotel team.