Kamers

U zult genieten van een verblijf in een van de 60 moderne kamers van het DC Hotel Charleroi Airport. De ruime en comfortabele kamers zijn allemaal uitgerust met een flatscreen-tv met satellietzenders en gratis WiFi (digitale stellingservice beschikbaar). Er is gratis parkeergelegenheid en u kunt uw wagen tijdens uw verblijf zonder zorgen laten staan bij ons.

Een bibliotheekhoek en een kindergedeelte staan tot uw beschikking.

Dubbele kamer

Deze kamer met een oppervlakte van 25 m² heeft een groot bed van 1m80, een badkamer met inloopdouche, haardroger, gratis toiletartikelen en een apart toilet Elke kamer heeft individuele verwarming en een telefoon en beschikt over een flatscreen-tv met digitale kanalen. Onze kamers zijn goed geluiddicht. Op verzoek is het mogelijk om communicerende kamers te hebben (Double / twin - Double / double). De wifi-verbinding is gratis in het hele hotel.

Boek deze kamer

Twin Kamer

Deze kamer van 20 m² heeft twee eenpersoonsbedden van 90 cm, een badkamer met inloopdouche, haardroger, gratis toiletartikelen en een apart toilet. Elke kamer heeft individuele verwarming en een telefoon, beschikt over een flatscreen-tv met digitale kanalen. Onze kamers zijn goed geïsoleerd. Op verzoek is het mogelijk om onderling verbonden kamers te hebben (Double / twin - Double / double) De wifi-verbinding is gratis in het hele hotel.

Boek deze kamer

Familie kamer

Een familie kamer bestaat uit een kamer met een oppervlakte van 25 m² met een groot bed van 1m80 en een verbonden kamer met 2 aparte bedden. Het heeft een badkamer met inloopdouche, haardrogen, gratis toiletartikelen en een apart toilet. Daarnaast beschikt het ook over individuele verwarming, een telefoon en een flatscreen-tv met digitale kanalen. Ook de familiekamer is goed geïsoleerd. De wifi-verbinding is gratis in het hele hotel.

Boek deze kamer

Eenpersoonskamer

Boek deze kamer